Tänään oli laatupalaveri Kastellissa. Onneksi pappa oli täällä poikien kanssa niin ei tarvinnut ottaa heitä mukaan. Tiesimme, että menee sen verran pitkäksi, että poikien pitää olla jo kotona iltapuuhissa.

Laatupalaverissa kävimme vielä pieniä muutoksia läpi, kaikki kirjattiin ylös ja kävimme vielä lupahakemuksetkin läpi. Olimme käyneet ne läpi myös vastaavan mestarin kanssa jo aiemmin, mutta vielä tuli joitain asioita käytyä erilailla läpi.

Saimme myös Kastellilta kyltin tontille. Se pitää laittaa sinne pystyyn viimeistään siinä vaiheessa, kun lupahakemukset laitetaan sisään kaupungille.  Ihan uusi asia meille, mutta mikäs siinä. Näkeepä ihmiset, että tähän se pytinki sitten loppukesästä alkaa nousta.  

Jan on stressannut tosi paljon noiden lupahakemusten kanssa, mutta nyt hänkin osaa jo relata, kun paperit alkavat olla kunnossa. Ensi viikolla saamme lupakuvat, juuri ajoissa seuraavaa käsittelypalaveria varten. Energiatodistus (ja sen tekijä...) vielä uupuu, joten voi olla, että sen toimitamme jälkijunassa.