Jan on uurastanut väsymättä raksalla ja levyä on tullut seiniin ihan mukavasti. Ensi viikon Jan pitää "kesälomaa", jotta saisi levytystä edistymään. Erityisesti katon levytykseen pitää varata aikaa, ettei levyn nostin ole suotta vuokralla vain iltoja varten.

Sähköt alkaa olla vedetty, imurin putket on melkein asennettu, ilmastointi valmis. Taisin jossain aikaisemmassa kirjoituksessa mainita, että kiva saada kohta maalämmöt päälle. No eipä sitä iloa ole vielä tullut, joten putkaria edelleen odotellessa...

Sellainenkin pieni "lisäilo" tässä on tullut, että vettä ei tule. Runkoputki on jäässä ja Ylöjärven vedestä olivat luvanneet, että maanantaina tulee kaivuri avaamaan tien ja sulattamaan putkia. Hiphei, silloin ei siis autolla asiaa raksalle.

Itse olen niin huonossa kunnossa, etten juurikaan pysty raksalla olemaan apuna. Harmittaa tosi paljon ja huono omatunto kalvaa jatkuvasti.

Viikolla 13 tai 14 olisi seinien ja kattojen tasoitus. Lattia tasoitetaan jossain vaiheessa ja sitten pääsisi vihdoin laatoitushommiin. Viikolle 17 on laitettu kalustetoimitus. Saa nähdä, miten pysytään tässä aikataulussa. Ihanaa olisi päästä muuttamaan toukokuun aikana, mutta tiukkaa tekee... Olen jo asennoitunut siihen, että vauva tulee syntymään tähän rotiskoon. Sen tosiasian kanssa pitää vain elää.