Kuka niitä laskee, sitä tikulla silmään, mutta ensimmäisen kerran tuli rakennusprojektissa kapuloita rattaisiin. Kunnasta oli lupainsinööri soittanut Janille meidän suunnitelmista, jotka olimme sinne sähköpostitse lähettäneet. Autokatoksen palovaroalue, joka on ollut laissa vasta pari vuotta, aiheuttaa sen, että kuulemma meilläkin pitäisi tulla myös molemmat poikien huoneiden ikkunat paloikkunoiksi!! Siis eteisen ja varaston ikkunan ja paloulko-oven lisäksi. Lisäksi jostain muista palosuojaussysteemeistä inssi oli puhunut. Se tietää jo niin isoja kustannuksia, että suunnittelmat menevät uusiksi, jos tuota ihan oikeasti tullaan vaatimaan. Harmittaa ja inhottava epätietoisuus, kun ei tiedä, miten tämä asia tulee kääntymään. Jan soitti vastaavalle mestarille, joka oli sanonut, että sitä lain pykälää voidaan tulkita niin monella eri tavalla. Se voi tulla tosi kalliiksi, tai sitten ei... Ei auta muu kuin odottaa tarkistuskuvia, joiden kanssa voi sitten asiaa mennä ihan paikanpäälle kysymään. Auttaisikohan, jos olisi konjakkipullo mukana..?

Jotain hyvääkin tässä päivässä. Jan oli aamulla varannut meille kaivinkonemiehen. On kuulemma mies, joka tekee hommat nopeasti ja tarkasti.

Leo täytti tänään 4 vuotta. Hänellä oli kavereita synttäreillä. Täällä oli siis kolme 4-vuotiasta ja lisäksi Joel, joten kyllä täällä kaksiossa ääntä ja touhua riitti. Mukavasti kuitenkin kaikki sujui ja lapsilla oli kivaa. Toivottavasti kuitenkin saamme viettää seuraavat Leon synttärit uudessa kodissa, mutta nähtäväksi jää, miten käy...