Pääsiäisenä lattiamiehemme Mata kävi tasoittamassa lattiat. Hyvää jälkeä tekikin, joten nyt pääsee laatoittamaan. Ainoa huone, jota ei tarvinnut tasoittaa, oli meidän makkari ja vaatehuone.

Seuraavissa kuvissa hiotaan makkarin seiniä. Vaikka tasoitusporukka tekikin todella hyvää jälkeä, jäi silti vielä hiottavaa omiksi tarpeiksi. Päivänvalossa ei vain meinannut nähdä rantuja, jotka korostuvat vasta hämärän tultua keinovaloissa. Niinpä samoja seiniä joutui hinkkaamaan useampaan kertaan.

Pääsiäisenä oli pari päivää niin ihanaa ilmaa (20 astetta lämmintä!), että jotenkin kummasti poikien kanssa majan rakentaminen houkutteli välillä enemmän kuin seinien hinkkaaminen...


Naapurin Jussi ja Jan tarkastamassa työn jälkeä. Maja sai nimekseen Leija. Ympäristö kaipaisi vielä raivaamista, jotta majassa olisi kiva leikkiä.


Maalaushommissa oli myös Miikka. Tässä menossa haastava paikka, eli neljässä metrissä killuva olohuoneen seinä, jonka yläreunaa ja katonrajaa Miikka käy läpi.
Maalaushommissa ovat olleet auttamassa myös Jampe ja Pirre.


Möhömaha hommissa. Ihanaa, että nyt on sellaisia hommia, joissa minäkin pystyn olemaan mukana. Kyykkimiset eivät enää ole meikäläisen hommia. Tässä saa meidän makkarimme maalia pintaansa.

Nyt tilanne on se, että pintamaalinsa ovat saaneet meidän makkari, työhuone ja Joelin huone. Kaikki huoneet on pohjamaalattu. Markus aloittaa laatoitushommat tällä viikolla. Samoin muurari aloittaa julkisivun muurauksen tällä viikolla, kunhan tiilet ensin tulevat. Kaksi huonetta (vauvan ja Leon) on täynnä kalusteita, joten ne päästään maalaamaan vasta, kun kalusteet on saatu sieltä purettua ja asennettua.