Viime viikolla kävimme jälleen kerran istumassa illan Puustellilla, mistä meille tulee kaikki kiinteät kalusteet. Kävimme läpi kalustelistaa jälleen kerran ja muutimme vielä joitain pieniä (tai no onko kodinhoitohuoneen kaappien ovet pieniä..?) muutoksia. Keittiöasiat on olleet pulkassa jo heti alusta asti, tai siis sen ovivalinnat olivat heti selviä. Nyt aloin kysellä, että onko Raita-nimiset ovet tosiaan kiiltäviä valkoisia niin kuin pitää. Hetkinen... Raita-ovi on aivan erilainen eikä sellaisesta ole ollut  missään vaiheessa puhetta! Meinasin saada slaagin, kun tajusin asian. Kaiken huipuksi kiiltävät valkoiset ovet ovat paljon kalliimpia kuin ne Raita-ovet. Ari-myyjä pysyi aivan rauhallisena ainakin päälle päin, vaikka itsestä tuntui, että hyperventiloin jo. Onneksi ihan ensimmäisen tapaamisen papereista löytyi tieto siitä, että tosiaan oli ollut puhetta kiiltävästä valkoisesta ovesta. Pikkuisen tuli Puustellille "takkiin" ovien vaihdosta, muttei onneksi puhuttu kovin suurista summista loppupelissä kuitenkaan. Nyt on siis kuitenkin kalusteasiat selvillä. Tai ei aivan, eteisen komero ja eteisen vaatehuoneen liukuovi on vielä ratkaisua vailla. Lähinnä puntaroin vaihtoehtoja Puustellin ja Kirenan välillä.

Tänään kävin tilaamassa Laattapisteestä kaikki tehostelaatat. Muut laatat (lattialaatat ja kiiltävät valkoiset "peruslaatat") olen tilannut jo aikaa sitten Pukkilasta. Tapetitkin odottavat jo Rauta-Otrassa, pitäisi jokin päivä ehtiä Nekalaan niitä hakemaan.

Raksalla on edistytty hyvin. Sähköistykset ja villoitukset ovat melkein valmiit, tekninen tila on valmis siinä mielessä, että tänään sinne viedään maalämpöpumppu. Pian siis saamme lämpöä taloon kunnolla. 

 
Kodinhoitohuoneen seinän sähköistyksiä.


Tv-seinä sähköineen ja tukineen.


Sähkömiehemme Jarno hommissa.


Meidän makkari villoitettuna.


Ja sama levytettynä.

 
Makkaranpaistotuokio.