Tämä viikonloppu meni raksalla huhkiessa. Jan teki muotteja pilareille (ja muutamalle mokakohdalle, joita oli tullut perustussuunnittelijan ja perustusten tekijöiden toimesta) ja valoi niitä. Minä maalailin otsalautoja.Koska talossa on sentään aluskate jo asennettu, oli mukavaa maalata sateelta suojassa.

Kuten kuvasta näkee, oli hieman viileä ilma, mutta villapaita ja pipo lämmittivat mukavasti.

Nyt alkaa olla jo melkoinen haaste pitää pojat tyytyväisenä ja "poissa jaloista" raksalla. Ovat rakennelleet styroksin palasista majaa, nikkaroineet puunpalasista, maalanneet, kaivaneet, ruiskuttaneet vettä jne. jne. Nyt alkaa jo tylsyys iskeä vähän liiankin nopeasti.

Minä pähkäilen kodinhoitohuoneen ovea tai siis sen avautumissuuntaa. Piirustuksissa se on tehty avautumaan kohti "pääterassia". Mietin kuitenkin, pitäisikö sen avautua kohti terassin päätä, koska sinne olisi joskus tarkoitus tulla kylpytynnyri, tai ainakin jokin saunan vilvoittelupaikka. Jan on sitä mieltä, että mennään suunnitelmien mukaan, koska niin pääsee terassin toisesta päästä helposti sisälle, mutta itse vielä epäröin. En tiedä tosin, onko tässä vaiheessa enää mahdollista vaihtaa oven aukeamissuuntaa, mutta voisi sitä ainakin kysyä. Nyt tarvitsisin siis mielipiteitä!

Tästä näkee kattoristikot, tuo viisto osuus tulee siis olohuone-ruokailutila-keittiö -osuuteen.