Muuratut sisäseinät ovat vihdoin valmiit. Janilla oli melkoiset viritykset, kun muurasi olohuoneen neljän metrin korkeuteen ulottuvaa seinää. Telineitähän ei tietenkään ole voinut vielä hankkia, joten kahdet A-tikkaat, vinot pinot tiiliä ja pari leveää lankkua hoitivat telineiden virkaa. Lievästi sanoen hirvitti. Onneksi on kuitenkin vielä toistaiseksi ehjänä.


Kylpyhuone muurattuna. Peräseinässä oleva aukko on saippuoita varten.


Nelimetrinen seinä olohuoneessa takkaa varten.

Tapanina Jan aloitti sisäseinien runkojen nikkaroinnin. Nyt on saunan seinärungot valmiina ja alajuoksuja tehty työhuoneeseen ja Joelin huoneeseen.

Allekirjoittaneesta alkaa tuntua, ettei valmista tule ikinä. Jan ei ota lomaa, joten illat ovat kovin lyhkäisiä tehdä yhtään mitään. Jan ei myöskään hanki apuvoimia, vaikka siitä on ollut aikaisemmin puhetta. "Minä itte" -mentaliteetti taitaa kostautua erittäin venyneenä projektina. Loppiaisena on sentään Jampe-appiukko tulossa auttamaan, ja ehkä Janin veli Erkko. Harmittaa vain, että omalta kohdaltani loma menee peukaloiden pyöritykseen raksan osalta. Mitään en siellä yksin tällä hetkellä pysty tekemään ja illalla sinne on turhaa lähteä enää poikien kanssa. Sähköjäkään ei ole vedetty eikä mitään tietoa, milloin ne vedetään, joten villoittamaan ei pääse. Stressitaso alkaa nousta melkoisesti. Vauva syntyy toukokuussa, joten niinköhän käy, että täällä kaksiossa silloin edelleen asutaan.

Toivon siis hieman ripeämmin edistyvää rakennusta uutena vuotena 2011.